For English Press Here

 

För Svenska Tryck Här 

 

For Dansk Tryk Her

 

 

Bestil som det passer dig

Vi tilbyder billig overnatning på Amager/Islands Brygge i København. Det er let at bestille et værelse hos os. Du kan henvende dig på den måde du finder mest bekvem, enten pr. vores hjemmeside, mail eller telefon og vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.
 

Københavns hoteller bliver hurtigt overbooket når der er store arrangementer. Reserver og book derfor hotel i København i god tid.
 

E-mail

Du kan sende en forespørgsel på værelser døgnet rundt og vores personale vil give dig svar hurtigst muligt via den e-mail adresse du har angivet.

GENERELLE REGLER


Bookinger
Booking kan ske via vores hjemmeside, telefon, fax eller e-mail. Vi har brug for et kreditkortsnummer for at kunne garantere bookingen. Bookingen gælder først når det er bekræftet af hotellet. Hotellet har ved forhåndsbookinger ret til at tage et depositum.

Venligst bemærk at Hotel Copenhagen altid reserverer penge på jeres angivne kreditkort hvornår I laver en reservation der ikke er forudbetalt. Hvis I laver en refundable booking vil vi kun reservere penge for den første natten men hvis det er en non-refundlable booking reserverer vi penge for hele opholdet. Denne betaling vil kun blive gennemført hvis gæsten ikke er tilsted dagen efter forventet ankomst. 
 
Afbestillingsregler
Afbestilling og udeblivende ankomst
Hvis ikke andet er aftalt ved bookingen skal afbestillingen ske senest kl. 12.00 dagen før ankomst enten via mail (reception@hotelcopenhagen.dk) for at undgå unødvendige udgifter. Udebliver du uden at afbestille eller afbestiller senere end kl. 12.00 dagen før ankomst, skal du betale for en overnatning. Hvis hotellet haft specielle udgifter forbundet med din booking må du også dække disse.

 

Det er altid kunden, der har bevisbyrden for, at annullering er modtaget. Kunden kan kræve, at vi sender et skriftligt dokumenterer, at annullering er modtaget. Vi kan sende det som mail, fax eller brev. 


Ankomst og afrejse
Værelserne er tilgængelige fra kl. 15:00 på ankomstdagen og udcheckning skal ske senest kl. 11:00. Check ind er mellem 15:00-23:00 (17:00), hvis ikke andet er aftalt ved bookingbekræftelsen. 

 

Åbningstider - Receptionen er åben

 

Mandag til Fredag*      kl. 7:00 - kl. 23:00
Lørdag til Søndag        kl. 9:00 - kl. 17:00


*(OBS! Nogle hverdage er receptionen bemandet fra 09:00 til 17:00)

 

Værelset skal forlades senest kl. 11.00 på afrejsedagen. Forlades værelset senere end kl. 11.00 på afrejsedagen opkræves kunden på et gebyr.


Værelsesprisen er inklusiv alle skatter og moms.

Morgenmad
Morgenmad er ikke inkluderet og skal bestilles på forhånd.
 
Garanteret ankomst

Hvis gæsten ikke møder op og bookingen ikke er blevet annulleret, må man betale for en overnatning. I forbindelse med en garanteret ankomst er hotellet berettiget til at få information om kreditkortsnummer for at sikre at gæsten bliver debiteret for en overnatning. 


Betaling
Værelset skal betales ved ankomst eller via bank overføring, enten med kontant eller med kreditkort. Noter at vi kun accepterer danske kroner.

 

Opbevaring af bagage
Hotel Copenhagen er ikke ansvarlig for bortkomst eller tyveri af værdigenstande og bagage på hotellet; herunder i forbindelse med benyttelse af bagagerum.

Glemte ting
Glemte ting på værelset eller på hotellet beholder vi i højst 3 måneder efter det er fundet. Vi pakker gerne sagerne sammen og sender dem mod betaling af porto, ekspedition og indpaknings emballage.

 

Parkering:
Vi garanterer ikke for tilstedeværelsen af parkeringspladser, og de kan ikke forhåndsreserveres.

 

CVR. nr. 27625126

 

Bemærk venligst, at du er nødt til at få en bekræftelse af din reservation, før reservationen er gyldig.


Velkommen til Hotel Copenhagen – Dit hotel i København!

 

 

 
 
Reserver nu
reception@hotelcopenhagen.dk
Hotel Copenhagen
Egilsgade 33
2300 København S

Telefon: +45 32 96 27 27
Telefax: +45 32 96 83 08
 
reception@hotelcopenhagen.dk