Kom i rigtig julestemning!

2018-11-02

Julemarkeder | Nyhavn 9.11.-23.12. / Kongens Nytorv 16.11.-22.12. / Nytorv 16.11.-21.12.  

 

Endnu en gang åbner Nyhavn op for det hyggelige julemarked. Kom i den rigtige julestemning, og oplev den danske hygge og de mange skandinaviske specialiteter ned langs havnen. 

Kom i rigtig julestemning og nyd julens duft, smag og atmosfære. Julemarkedet er smagfuldt pyntet med tusindevis af lys. Mød julemanden, som spiller på sin lirekasse og selveste H.C. Andersen, som selvfølgelig stiller op til foto og måske en selfie. Masser af sjove og spændende julegaveideer i de mange julepyntede hytter.  

 

 

Det finske metalband Nightwish kommer tilbage til København til efteråret, og spiller koncert i Valby Hallen 3. november, som et led i deres Decades: Europe 2018 tour

 

I kølvandet på den store udsolgte 5S0S3 Tour announcerer 5 Seconds of Summer datoen for Meet You There headline tour i Forum Black Box 8. november. 

 

Mortensaften 10. november fejres til minde om biskoppen Martin af Tours. Mange danskere fejrer mortensaften med at spise gås eller and. Det sker aftenen før mortensdag den 11. november.  

 

Lægedagen 2018, 12.-16.11, Bella Center. Lægedage er de praktiserende læger og deres personales årlige efteruddannelseskonference. Vi planlægger et bredt og varieret udbud af kurser til praktiserende læger og deres personale. I 2018 er der planlagt 139 forskellige kurser, og plads til ca. 4000 deltagere.  

 

GOTO Copenhagen, 19.-23.11, Bella Center. Vores teknologi verden ændrer sig hurtigt. Vi kan beregne, analysere og optimere mere hurtigere.På GOTO Copenhagen 2018 vil førende industrieksperter og toppraksis dele deres indsigt og praktiske knowhow om, hvordan man planlægger, forbereder og erobrer denne modige nye verden. I løbet af tre dage med konferencesamtaler og to dages praktiske workshops vil vi se på, hvordan tidligere innovationer (og fejl!) Fører til utrolige nye muligheder for alle former for teknologier, og hvordan vi kan forberede os på fremtidige fremskridt. 

 

Carpark North rocker nye, håbefulde sange i VEGA. Efter en varm modtagelse af Carpark Norths femte studiealbum Hope er bandet nu klar til at tage på Danmarksturné i efteråret 2018, hvor de kommer til at besøge spillesteder i hele landet - også København og Vega 22. november. 

 

Fans vil opleve Kylie og hendes live-band optræde med sange fra det nye nummer 1 album sammen med ikoniske klassikere fra hendes fenomenale bagkatalog. Hon gæster Operaen 23. november. 

 

The European SharePoint, Office 365 & Azure Conference, 26.-29.11.2018, Bella Center. ESPC er Europas førende online-fællesskab, der yder uddannelsesmæssige ressourcer og opmuntrer til samarbejde. Hvert år samler ESPC SharePoint, Office 365 og Azure eksperter fra hele verden på en europæisk placering til den største konference af sin art. Vores mission - at styrke dig og samfundet til professionel succes. Lær, Connect, Bliv inspireret til Europas største uafhængige konference om Microsoft Technologies. 

 

Du kender nok bedre Andrew Hozier-Byrne under kunstnernavnet Hozier - ham, der lagde verden ned med superhittet "Take Me to Chuch" i 2013. Den irske musiker er blevet sammenlignet med både landsmanden Van Morrison og selveste Jeff Buckley. Nu gæster Hozier Store VEGA 28. november. 

 

En Paul McCartney live-oplevelse er alt, hvad enhver musikelsker nogensinde kunne ønske sig af et rockshow: Næsten tre timer med de største musikalske øjeblikke fra de sidste 50 år, snesevis af sange fra Pauls solokarriere, Wings og selvfølgelig fra Beatles-kataloget, der har været med til at danne soundtracket til vores liv. Beatles-stjernen gæster Royal Arena 30. november. 

 
Reserver nu
reception@hotelcopenhagen.dk
Hotel Copenhagen
Egilsgade 33
2300 København S

Telefon: +45 32 96 27 27
Telefax: +45 32 96 83 08
 
reception@hotelcopenhagen.dk