Fejre sportsferie i København!

2019-01-31

Michael McIntyre's Big World Tour 

 

Englands største komiker indtager Danmark. Den engelske komiker og TV-personlighed Michael McIntyre er en af verdens bedst sælgende komikere, og i 2019 tager han på verdensturné med sin nye Big World Tour. Touren gør også stop i Danmark - og danske fans har denne gang endelig muligheden for at opleve ham live herhjemme, når han indtager i Royal Arena 10. februar. 

 

 

 

 

LEGO World 2019, Bella Center 

 

LEGO World - fantastiske oplevelser venter i vinterferiens største familiebyggeplads! Vær med fra den 14.-17. februar 2019 i Bella Center København. Glæd dig til et fantastisk oplevelseunivers for hele familien med masser af action og aktiviteter, der inviterer til leg og kreativitet. 

 

 

 

 

Gavin James: Only Ticket Home Tour, Pumpehuset 

 

Med mere end to millioner solgte singler, 800 millioner streams og et platinsælgende debutalbum er Gavin James tilbage med albummet Only Ticket Home, samt tour under samme navn. Successen har dog ikke givet ham stjernenykker, og han bliver betragtet som en af de mest oprigtige og ydmyg artister inden for musikken. Only Ticket Home touren starter til januar og Gavin vil besøge Pumpehuset 17. februar med det nye materiale i bagagen. 

 

 

 

 

Disney On Ice, Forum Copenhagen 

 

I vinterferien 2019 er det verdensberømte Disney On Ice tilbage i Danmark med det helt nye show, The Wonderful World of Disney On Ice, et helt nyt show, hvor I kommer med langt ind i den magiske Disney-verden, sammen med nogle af verdens dygtigste skøjteløbere. Kort sagt: Alle dine yndlings-Disneyfigurer er klar på isen, i et enestående show med lys, lyd og kostumer i verdensklasse - og naturligvis både dansk tale og sang. Ta' på en rejse for hele familien og få masser af uforglemmelige minder når I bevæger jer ind i The Wonderful World of Disney On Ice! Showet er for både børn og voksne og kan opleves i Forum fra den 21. til den 23. februar 2019. 

 

 

 

 

Apassionata: The Magic Dream, Royal Arena 

 

Det imponerende hesteshow Apassionata: The Magic Dream kommer til Royal Arena, lørdag d. 23. februar 2019. Apassionata imponerer publikum med sin innovative blanding af kunstnerisk ridning, friheds-dressur, højeste niveau af klassisk dressur og sjove indslag, arrangeret i funklende lys og stemningsfuld sceneopsætning. Det fremragende show med sin specielle blanding af heste, ryttere og akrobater, der tematisk er knyttet til en bevægende historiefortælling, kommer nu til København og Royal Arena for at begejstre den danske publikum. 

 

 

 

 

Cosy Oscars Night 2019 & Green Book, Cinemaxx København 

 

For filmelskere er Oscar©-uddelingen et af årets højdepunkter, og det skal naturligvis opleves på Danmarks største lærred i IMAX-salen, søndag 24 februar. Vi streamer eventet live fra Los Angeles i den bedste opløsning, så du får alle detaljerne med. Inden uddelingen går i gang, kan du nyde den fantastiske film Green Book, som b.la. har Viggo Mortensen på skuespillerlisten (og som vi spår store Oscar® chancer). Der vil være gratis popcorn hele natten - og du kan glæde dig til en dejlig gang natmad. Snup din yndlingspude - et dejligt blødt tæppe eller et par lune sokker - og kom med os til Cosy Oscar© Night i Cinemaxx!  

 

 

 

 

 

 


 
Reserver nu
reception@hotelcopenhagen.dk
Hotel Copenhagen
Egilsgade 33
2300 København S

Telefon: +45 32 96 27 27
Telefax: +45 32 96 83 08
 
reception@hotelcopenhagen.dk