En sande nordiske julestemning - du finder alt i København!

2018-11-28

Jul i København belyser begrebet hygge, hvor lokalbefolkningen og de besøgende nyder selv og nogle lækre godbidder omgivet af kære og i hyggelige og hyggelige omgivelser. For eksempel: Tivoli, julmarkederne og de mange kvalitetsrestauranter serverer traditionelle danske juledelikatesser. 

 

 

Christiania i København er som regel vært for et julemarked, som er en ukonventionel Yuletide-mester, der minder om en orientalsk basar. Træd ind i trængsel og travlt og vandre gennem de mange boder, der byder på fine håndværk, håndlavede smykker, spejle, smedejernsstearholdere, papirclips, jule mobiler, tøj, lædermasker blandt mange andre ting. Tag den duftende stemning på dette levende og meget forskellige marked i Den Grå hal i Christiania og deltage i en æret julekultur i København.

Fra 8 december til 20 december. 

 

 

Danske superstjerne s Europa tour 2018, kulminerer med et stort show på hjemmebane med plads til 15.000 publikummer i Royal Arena i København 1. december. MØs veninde og til tider samarbejdspartner, finske ALMA vil spille support. 

 

 

I løbet af de første to weekender i december fungerer det gamle Carlsberg bryggeri som en rustik kulisse til et julemarked, hvor du kan hygge dig med varm øl-gløgg og tilfredsstille dine julemunchies hos nogle af de førende leverandører der.

Bonus tip: Gratis busser afgår fra Radisson Blu Royal Hotel i timen mellem kl. 11.00 og 15.00. 

 

 

Jul i Tivoli er en kære tradition blandt københavnere og uden tvivl byens største julemarked. Julemanden vil være der for at byde dig velkommen til de 27 sjove rides og julemarkeder med julegaver, dekorationer, snacks, cookies, slik og varme drikke. De historiske haver vil være fulde af indrettede træhuse, snedækkede træer, Julemandens rensdyr, julelys og den sande nordiske julestemning. 

 

Der er juleeventyr for hele familien, når balletklassikeren Nødknækkeren igen indtager Tivolis Koncertsal med imponerende piruetter, funklende stjerner og symfonisk musik. Tivolis Nøddeknækkeren er set af over 100.000 julegæster. Dronning Margrethe er igen den kyndige hånd bag forestillingens dekorationer og kostumer. 

 

Kom med ind i unge Claras drømmeverden, når hun efter en begivenhedsrig juleaften falder i en eventyrlig søvn, og vågner i verdens bedste drømmeland: Tivoli. Sammen med Harlekin, Columbine, Pjerrot og hendes elskede Nøddeknækker, får Clara en nattesøvn, hun sent vil glemme fuld af eventyr, dans og musik.

 

 

Julen kommer bestemt tidligt i år, for den globale superstjerne, vokalfænomen og internationale ikon Mariah Carey kommer til Royal Arena og København med den meget succesrige og kritikerroste All I Want For Christmas Is You Tour 4 december. Med en betagende optræden med Mariah Carey og hendes mest berømte og elskede julesange og katalog af klassikere er All I Want For Christmas Is You Tour den perfekte gave til jul. 

 

 

 

 

Nytårsaften i København


En romantisk middag med din specielle person eller et vildt nytårsaften med dine venner - du finder alt i København!

 
Se dronningens nytårs tale om tv kl. 18.00. Ved midnat lytter du til rådhuset klokken strejke 12, så synger sammen til nationalsangen og har et stykke af den traditionelle marcipankage, 'kransekage' sammen med et glas champagne. 


Fest til pause i morgen mens fyrværkeri brøl, og du har fejret nytår som en sand dansker. 


Hvis du vil kombinere en klassisk København attraktion med en unik fest på sidste nat af året, er Tivoli det perfekte valg. Åbn på nytårsaften, kan du nyde en god middag på en af havernes restauranter, tage turen indtil kl. 22.00 og se den overlegne fyrværkeri viser himlen ved midnat. 

 

 

 

Hotel Copenhagen ligger blot 15 min gågang fra Tivoli og centrum.  Kom forbi og og nyd en kop varm glögg hos os. 

 

Hotel Copenhagens personale ønsker alle en rigtig glædelig jul og et Godt Nytår 
Reserver nu
reception@hotelcopenhagen.dk
Hotel Copenhagen
Egilsgade 33
2300 København S

Telefon: +45 32 96 27 27
Telefax: +45 32 96 83 08
 
reception@hotelcopenhagen.dk