Blandt fine spøgelser, edderkopper, fugleskræmmere - Halloween i Tivoli!

2018-10-09

Når et af Danmarks absolut største rockbands vender tilbage, bliver det med en arenakoncert som vil rumme dén klassiske Nephew-energi, der har gjort bandet til et af de mest populære gennem tiderne. Nephew spiler på Royal Arena lørdag 6 oktober.


CPH:Pix er Danmarks største spillefilmfestival med et skarpt øje for kvalitet, relevans og nyt talent. Filmfestivalen fortsætter til 10 oktober.

Er du til gys og gru? Så er Halloween i Tivoli lige noget for dig! Monstre, zombier og gengangere hjemsøger Haven dette efterår - så der er nemlig masser af skræmmende eventyr i vente, når mørket falder på. Tag med, hvis du tør.
De varme farver pryder Haven, så du kan gå på opdagelse blandt hyggelige spøgelser, edderkopper, fugleskræmsler og flere end 20.000 græskar, der danner rammen om Tivolis stemningsfyldte efterårssæson. Find Halloween-pynt og efterårsgodter i boderne, bliv betaget af de smukke lys, og vær med, når vi kårer årets største kæmpegræskar.

I over 25 år har Kulturnatten været en af Københavns mest afholdte og velbesøgte kulturbegivenheder. Når skolerne går på efterårsferie, skaber foreningen Kulturnatten en festlig aften, hvor hele byens kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde og inspiration for os alle. Mere end 250 museer, teatre, biblioteker, kirker, ministerier, parker og pladser over hele byen byder publikum velkommen under Københavns største årlige endagsbegivenhed.

Efter udsolgte shows i USA, annoncerer comedygiganterne Dave Chappelle og Jon Stewart at de tager deres komiske genistreger til Europa. Parret vil indtage Royal Arena for en aften 13 oktober, som med garanti bliver lige så sjov som den bliver mindeværdig. Disse shows vil benytte Yondr-teknologi og det er strengt forbudt at have mobiltelefon med til showet.

Den globale superstjerne og country dronningen, Shania Twain er nu tilbage - og hun lyder bedre end nogensinde. Efter en fantastisk optræden ved sommerens Radio 2 Live i Hyde Park i London og udgivelsen af hendes roste hitlisetoppende nye album "Now", bringer hun nu hendes europæiske efterårs tour - hendes første i over 13 år - til København og Royal Arena!

De seneste par år er den finske sangerinde med den store stemme, Saara Aalto, stormet frem i sit finske hjemland såvel som på den internationale scene. Nu besøger hun endelig Danmark og giver koncert i DR´s Koncerthus, 21 oktober.

Velkommen til en weekend i bøgernes verden når Bogforum ordnes på Bella Center. Fra fredag d. 26. til søndag d. 28. oktober kan man møde alt det bedste fra bøgernes verden.

 
Reserver nu
reception@hotelcopenhagen.dk
Hotel Copenhagen
Egilsgade 33
2300 København S

Telefon: +45 32 96 27 27
Telefax: +45 32 96 83 08
 
reception@hotelcopenhagen.dk