Hotellet

 

På udkig efter billige hoteller i København? Så bør du besøge os! Hotel Copenhagen er et billigt hotel på Amager/Islands Brygge i København. Ideelt for dem, der besøger byen og leder efter en hyggelig indkvartering. Nedenfor er nogle oplysninger for dit ophold.

Sådan fungerer det hos os
Læs venligst her om vores enkle rutiner, så er du forberedt inden ankomst. Venligst kontakt os hvis I har nogen spørgsmål.

Åbningstider - 
Receptionen er åben

Mandag til Fredag*      kl. 7:00 - kl. 23:00
Lørdag til Søndag        kl. 9:00 - kl. 17:00


*(OBS! Nogle hverdage er receptionen bemandet fra 09:00 til 17:00)
 

 

Ind- og udcheckning
Indcheckning er fra kl. 15.00-23.00 (-kl.17.00) (Kontakt receptionen hvis du kommer sent til hotellet)
Udcheckning skal ske senest kl. 11.00

 

Morgenmad

Vi serverer en kontinental morgenbuffet mellem kl 9:15 og kl 11.
OPMÆRKSOMHED! Bemærk venligst, at morgenmad skal bestilles på forhånd.


Kommer du sent til hotellet?
Kontakt receptionen hvis du kommer til hotellet efter kl. 23:00 (kl. 17:00).

Betaling
Betaling sker ved ankomst, eller i forvejen via bankbetaling. Hotellet accepterer følgende kreditkort: American Express, Visa, Mastercard, JCB og Dankort.

Parkering
Vi tilbyder gratis parkering for hotellets gæster i hotellets gård så længe der er plads. Vi kan desværre ikke garantere dig en plads, men hvis de er tilgængelige ved ankomst, er de gratis for vores gæster.

Det er muligt at parkere i Egilsgade, dog via betaling. Parkering på gaden er mulig mod et gebyr på 11 DKK per time mellem 08:00-23:00 og 3 DKK mellem 23:00-08:00. Ud over disse tider er det gratis parkering lørdag fra 17:00 til mandag kl. 08:00. 

 
 
En eksklusiv mulighed for sikker parkering ligger kun et stenkast væk. Den fuldautomatiske garage ligger på Gunløgsgade en gade fra hotellet, kun 1 minuts gang væk. Den underjordiske mekaniske parkeringshus er blandt de eneste i Europa, hvor du kommer ud af bilen og lader parkeringshuset tage sig af parkeringen. For at parkere i den fuldautomatiske garage skal du have et kreditkort, og de accepterer de mest almindelige kort, f.eks. Visa, Mastercard, Diners Club og American Express. Det koster 11 DKK per time mellem 08.00-23.00 og 3 DKK per time ud over disse tider. Fra lørdag kl. 17.00 til mandag 08.00 er der gratis parkering.
 
Parkere:
1: Kør bilen ind i garagen langs markeringerne på gaden.
2: Sæt gearet i neutralt, og aktiver parkeringsbremsen.
3: Gå ud af bilen, og registrer dit kreditkort i automaten udenfor.
4: Den platform, hvor bilen er placeret, synker ned i jorden og ind i parkeringshuset.
5: Tag din parkeringsbøde.
 
Hent:
1: Registrer parkeringsbilletten.
2: Pengene trækkes fra det kort, du har indtastet.
3: Gå ind i bilen, der kom op fra garagen, og kør derfra.
Du kan gemme værdigenstande i bilen, da kun du, der har parkeringsbeviset, kan få adgang til bilen.

 


Internet
En computer med gratis internetforbindelse findes i receptionen til fri afbenyttelse for vores gæster. Vi tillbyder også Wi-fi mod et gebyr.

Cykler
Du kan leje citybikes på hotellet til overkommelige priser. Hjelme kan du låne gratis.

 

Sightseeing

Canal Tour, er en guidet havnerundfart i Københavns kanaler.
Jump on - Jump off Bus, er en guidet bustur, som tager dig rundt til seværdighederne i København, med mulighed for at gå af og udforske yderligere. Du kan købe billetter til både seværdigheder fra os.


Fax
Findes i receptionen. Det er gratis for vores gæster at faxe. 

Veksle penge
Du kan veksle mindre beløb i vores reception. Giv os gerne besked på forhånd, hvis vi skal have danske kroner parat til dig.

 

 

Bring gæster til hotelværelset

 

Af sikkerhedsmæssige grunde tillader vi kun vores medarbejdere og indcheckede gæster at bo frit på hotelværelser eller andre reserverede lokaler.

Det maksimale antal* personer i et værelse er to (2) for dobbelt- og twinværelser og fire (4) personer for familieværelser og for lejligheder. Det er derfor ikke tilladt for udenforstående at bo i et indchecket gæsteværelse. Hvis denne regel overtrædes, har hotellets personale ret til at udvise gæsten uden mulighed for at få en refusion for hotelopholdet fra hotellet.

 

*Hvis antallet af overnatningsgæster er mere, kan du prøve at foretage en søgning med flere værelser og med et mindre antal personer pr. værelse i bookingfasen. 

 


Rygning
BEMÆRK! Hele hotellet samt alle værelser er røgfrie. Det er muligt at ryge udendørs på hver sal. Hvis man ryger indendørs, betales en bøde på 1500,-

 

 

 

 

Velkommen til Hotel Copenhagen – Dit hotel i København.

 
 
Reserver nu
reception@hotelcopenhagen.dk
Hotel Copenhagen
Egilsgade 33
2300 København S

Telefon: +45 32 96 27 27
Telefax: +45 32 96 83 08
 
reception@hotelcopenhagen.dk